Ruladă din fleică de porc

de diaconta in Porc, 29 Ian 2014 | 10783 vizualizari

 

O ruladă simplă,destul de aspectuoasă ,dar foarte gustoasa.Din pacate,pentru pozele finale n-am prea avut lumină,dar am zis să postez totuşi reţeta,poate vă inspiră.

 

INGREDIENTE

  • O bucata foarte subtire de fleica de porc
  • 300 g carne tocata
  • Sare,piper,boia
  • Ierburi de provence
  • Cimbru
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă din fleică de porc:

Fleica de porc am condimentat-o.La fel si carnea tocata.

Am pus carnea tocata pe fâşia de fleica si am rulat-o.Am legat-o cu sfoara.

Am asezat rulada într-un vas pentru cuptor ,în care am pus putin ulei si am pus-o la cuptor pâna când a fost bine „patrunsa” carnea,aproximativ o ora.

 Am lasat sa se raceasca,am scos sfoara si am feliat.

Se potriveste ca si aperitiv sau alaturi de o garnitura, se poate servi calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă din fleică de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Rita Ilies 1

30.01.2014, 14:19

Mno, nu-mi tai și mie un mm? )

diaconta 1

30.01.2014, 14:40

Rita,nu vreau sa-ti stric dieta,dar daca vrei iti dau sfoara s-o imparti cu Ancuta )))))))

Madelline 1

12.02.2014, 00:26

bunnn

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ruladă de porc